Снимка БулфотоВъзможността за гласуване изцяло машинно е пред провал. Централната избирателна

...
Снимка БулфотоВъзможността за гласуване изцяло машинно е пред провал. Централната избирателна
Коментари Харесай

Сиела Норма: Не извиваме ръце. Бюджетът от 6,5 милиона за машините е недостатъчен. Скоро ще е късно

Снимка Булфото

Възможността за гласоподаване напълно машинно е пред неуспех. 

Централната изборна комисия (ЦИК) организира договаряния с компанията " Сиела Норма " за доставката на спомагателни 1500 машини за гласоподаване и логистика за тях. Час преди началото на договарянията от компанията показаха мнение по процедурата.

Провокирани от изказванията, че извиват ръце, в писмо до медиите от „ Сиела Норма “ оповестяват, че прогнозните планове на компанията за цената на публичната поръчка за доставка на нови 1500 машини и всички услуги, включени в нея от страна на Централната изборна комисия, доста надвишават оферти бюджет от 6,5 милиона лв., съобщи Актуално.ком.

Изискването, с изключение на доставката на машините, да се обезпечат и действия по обслужването, което неведнъж надвишава услугите, които са осъществени на предходните парламентарни избори, а в това време и забавянето на процедурата, с всеки минал ден води до повишение на себестойността на устройствата и услугите - надлежно на крайната цена. Скоро ще стигнем до миг, в който на каквато и да е цена „ Сиела Норма “ ще бъде в неспособност да извърши всички действия по поръчката, показват от компанията.  

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР